Informatieformulier belangstellenden woongroep Nieuw-Amer

 Als u belangstelling heeft om te komen wonen in de woongroep van Uuderen Nieuw-Amer, kunt u kiezen uit een huur-appartement of een koopappartement.

U wilt een appartement huren

Daarvoor gelden de volgende voorwaarden:
- u bent ingeschreven als woningzoekende bij Woningnet voor de gemeente Amersfoort
- u voldoet aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning
- u (en uw partner) zijn 55 jaar of ouder én gezond genoeg om zelfstandig te wonen op eventueel wat thuishulp na
- u weet dat u gaat wonen in een woongroep en bent bereid daartoe uw bijdrage te leveren.

Beschibare appartementen

Per 1 mei 2022 zijn twee huurappartementen beschikbaar: entje op de begane grond (met tuintje) en eentje op de eerste verdieping. Zie de website van Woningnet voor meer details. Uiteraard kunt u via onderstaand formulier uw belangstelling doorgeven.

Voldoet u aan deze voorwaarden en wilt u in aanmerking komen voor een huurwoning binnen de woongroep, dan vult u onderstaand formulier in. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met u op te nemen gedurende de kennismaking. Zie verder het privacy reglement op deze website.  

Contactformulier

 

Koop-appartement
Als er een appartement te koop komt, wordt dat door de eigenaar meestal bij een makelaar te koop gezegd, die dat vaak op de eigen website en/of op Funda publiceert. U kunt in dat geval ook contact opnemen met de Vereniging van Eigenaren (VVE) Nieuw-Amer. Als u overgaat tot koop van een appartement binnen het complex Nieuw-Amer wordt u lid van de VVE en tevens lid van de Vereniging Woongroep voor ouderen Nieuw-Amer.

 

 

Copyright © 2020 Vereniging Woongroep van Ouderen Nieuw Amer