Informatie over (huur)appartementen

Het gebouw van woongroep Nieuw-Amer bestaat uit 27 appartementen verdeeld over de benedenverdieping en 3 etages. Het gebouw heeft een beetje een ovale vorm.

plattegrond gebouw woongroep nieuw amer

Er zijn 12 koopwoningen en 15 huurwoningen. De hoekappartementen (86 m²) en de middenappartementen (105 m²) zijn koopwoningen. De daartussen liggende woningen (ca 80 m²) zijn huurwoningen. De appartementen zijn ruim opgezet, hebben extra brede deuren en hebben allemaal minimaal 3 (sommige 4) kamers, een open keuken, hal, badkamer, berging en balkon of tuin (begane grond woningen).
De verdiepingen zijn via lift of trap te bereiken. Er is in iedere woning een intercominstallatie
De zonligging is bij elke woning gunstig.

Elk appartement heeft een gedeelte van de gemeenschappelijke fietsenstalling tot zijn beschikking. De fietsenstalling is voorzien van oplaadpunten voor fietsaccu’s.

Op het dak van het complex zijn zonnepanelen geïnstalleerd waarmee de energievoorziening van de gemeenschappelijke ruimtes en de lift gedeeltelijk wordt opgewekt.

Huurappartement

Om een indruk te krijgen van hoe een huur-appartement eruit ziet, is hierna een plattegrond weergegeven:

plattegrond midden woning

De huurappartementen zijn in 2017 voorzien van een nieuwe CV ketel en in 2018 is de luchtcirculatie-installatie vervangen. In 2019 zijn overal rookmelders geplaatst. In januari 2020 zijn alle voordeuren voorzien van nieuwe tochtstrips.

Lijkt het u iets om bij ons te komen wonen?

Klik dan op deze link voor meer informatie over wonen in woongroep Nieuw-Amer